Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

miercuri, 15 aprilie 2015

Contabilitate ca la carte fara multa greutate

     
      Esti la inceputul unei afaceri??? Ai o afacere in plina desfasurare??? Costurile sunt mari??? Aici gasiti solutia tuturor problemelor dumneavoastra. Pe www.firmacontabilitate.org gasesti rezolvarea tuturor problemelor.
      Pentru a avea o afacere infloritoare, este musai sa ai un contabil priceput, o persoana care sa lucreze cu dedicatie si sa intocmeasca toate operatiunile ca la carte. Nu este greu de pus in balanta, aceasta firma de contabilitate poate face tot ceea ce presupune contabilitate primara, contabilitate financiara si salarizare.
      Pentru o buna functionare a societatii este nevoie de minim 2 persoane care sa faca toate cele enumerate mai sus, si anume un contabil, de preferat contabil sef, care sa intocmeasca contabilitatea si toate declaratiile si situatiile financiare, si un inspector de resurse umane. Din start se creeaza 2 locuri de munca, 2 salarii medii platite, contributii pentru acesti 2 salariati si lista continua.
     Daca vrei sa economisesti si sa ai incredere in servicii contabile de calitate si tot ce presupune salarizarea, e mult mai simplu sa apelezi la aceasta societate de contabilitate care te scapa de grija controalelor, si unde exista in permanenta un expert contabil, consultant fiscal sau auditor financiar care va poate consilia in diverse probleme aparute sau va poate raspunde la orice intrebare legata de afacerea dumneavoastra.
     La sediul nostru cu calculatoare performante si programe licentiate si updatate la zi, cu normele si legislatia in vigoare, insa si la sediul dumneavoastra daca este de dorit, ofera cele mai bune si calitative servicii.
     In privinta serviciilor de salarizare, este asigurat tot, de la intocmirea si tinerea evidentei a tuturor contractelor de munca, continutul dosarelor de personal, acte aditionale, decizii, si pana la realizarea fiselor de post si a operarii si transmiterii prin Revisal.
     Vrei servicii de valoare, asta-i firma salvatoare!!!! Intrati sa va informati, va asigur ca nu o sa regretati!!!
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu