Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

sâmbătă, 10 ianuarie 2015

Vrei copilul fericit Bekid este potrivit!

    Deja nu mai este un secret, cred ca toata lumea a auzit de site-ul care face furori in randul mamicilor, www.bekid.ro site destinat micilor copilasi care satisface toate nevoile materiale ale acestora datorita varietatii de produse, inca de la nastere, primul patut, prima baita, primii pasi, prima jucarie, primul carut, prima masinuta si lista continua.

      Astazi va voi prezenta gama de carucioare pentru copii, care de asemenea este foarte bogata, de la cel mai elegant si mai performant carut pana la carucioarele standard, pentru toate buzunarele, ca sincer vorbind, ne dorim ce este mai bun pentru copiii nostri insa punem in balanta nevoile cu resursele de care dispunem, si intr-un final facem alegerea cea mai potrivita nivelului fiecaruia.
Asadar vom incepe sa prezentam principalele categorii de carucioare. Carucioarele 2 in 1 deoarece partea de landou se transforma in parte sport, sau la unele carucioare se poate chiar detasa landoul, pentru a fo folosit in masina, ca si landou/scoica pentru bebelus.
    In aceasta categorie va voi prezenta Caruciorul Cu Scoica 4 moms Origami Blue un carucior de lux, special conceput pentru acei parinti care doresc ceva mai deosebit pentru bebelusul lor. Este singurul carucior de copii din lume care are posibilitatea de a se plia si a se extinde singur, complet automat, la simpla apasare a unui buton. Caruciorului i se ataseaza scoica/cosul auto, operatiune extrem de simpla, ce se realizeaza cu ajutorul unui adaptor.
     


     Carucioarele 3 in 1  contin 3 piese asa cum spune si denumirea, cosulet, landou si modul sport. Din aceasta categorie eu am ales ca exemplu un carucior marca Cangaroo drift roz accesibil la pret pentru toata lumea zic eu, tinand cont de toate cele 3 piese de baza. 

 

    Carucioare pentru copii ieftine sunt acele carucioare mai mult sport, sau chiar si cu landou, accesibile pentru toata lumea, datorita pretului scazut. Pretul scazut nu denota neaparat proasta calitate, ci doar producatori mai ieftini. Eu de exemplu, i-am luat baietelului meu un carut din aceasta categorie de care sunt multumita, si pe care l-am folosit intens 12 luni si inca il mai folosim. Aici am ales sa va prezint exact modelul pe care il deinem si noi, Caruciorul DHS Baby.


     Ar mai fi carucioarele cu 3 roti, care sincer nu stiu cat de bine pot fi manevrate, dar am vazut ca sunt destul de cautate, si cred ca asta spune tot. Aici depinde si de  optiunea fiecarui parinte, in alegerea caruciorului copilasului. Ca exemplu v-am ales modelul Giggle Go Lightly 2014 editie limitata datorita designului sau atractiv, acum sincer, orice mamica de fetita si-ar dori asa ceva pentru odorul cel mai de pret. 

    O alta categorie ar fi carucioarele usoare si cele sport, ar intra cam in aceeasi categorie, deoarece de obicei carucioarele sport sunt si usoare, precum si categoria cel mai des cumparata de oamenii de rand, limitati ca buget, unde se regasesc carucioarele universale, acele carucioare care le cumperi inca de la nastere, cu landou, care poate fi si ridicat in mai multe pozitii ajungand sa functioneze si ca un carut sport.
    Si ultima categorie, cea care intereseaza in mod special pe o anumita categorie de parinti, aceea ce au 2 copii deodata, carucioarele pentru gemeni care corespund la caracteristici cu celelalte tipuri de carucioare, diferenta fiind facuta de legatura a doua carucioare in unul singur, pentru a putea o singura persoana sa transporte 2 copilasi in acelasi timp. Aici am ales ca model caruciorul Cosatto you big/little bro


    Un lucru este cert, odata cu sosirea unul bebelus pe lume, caruciorul este indispensabil, iar site-ul nostru Bekid este ceea ce cautati, ieftin sau scump, usor sau mai greu, 2 in 1/ 3 in 1 sau multifunctional, aici gasiti tot ce aveti nevoie. Spor la cumparaturi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu