Sheinside - Your Online Fashion Wardrobe

miercuri, 19 noiembrie 2014

Black Friday o sansa in plus, la cadoul visat

Grea decizie, in momentul in care ai un copil iti propui sa ii oferi o  viata mai buna, lipsita de grijile prin care am trecut noi, si incerci sa ii oferi pe cat posibil cele mai frumoase cadouri. Dar cand deja sunt 2 copii problema se pune altfel, bugetul e mai limitat, acum se imparte la 2 si astfel, incepem si noi, dragi parinti, pe langa eternele calcule sa profitam de tot ce ne da bun unele magazine. Eu de un an de zile, de cand am nascut baietelul sunt o clienta fidela a site-ului www.bekid.ro insa saptamana asta cu atat mai mult. A inceput Black Friday asa ca voi profita din plin de ocazie pentru a achizitiona cele mai bune produse la preturi mult mai accesibile pentru cadourile de Mos Craciun si Mos Nicolae.
Calculatorul e la indemana tuturor asa ca de cateva zile sunt in cautari, acest Black Friday ma duce cu gandul la copilaria mea in care nu se punea problema cadourilor, si ma face sa ma simt fericita pentru ceea ce pot face eu azi. Si acum, cadouri cat cuprinde, carucioare copii la preturi foarte bune, insa ma gandesc ca acum vine iarna iar plimbarea nu prea va mai fi cu carutul, asa ca mai cautam,scaune auto copii le-am cumparat ambilor copii acum cateva luni de pe acest site si suntem foarte multumiti de ele.
 Biciclete, jucarii, triciclete si masinute de copii sunt numai o parte din toate minunatele produse, insa grea este alegerea. Denisei trebuie sa ii cumpar ceva pentru varsta de 5 ani, si am optat pentru 2 seturi de jucarii care stiu ca ar bucura-o enorm.Prima jucarie este un patut supraetajat pentru papusi.

 
 
Patutul dublu pentru papusi I Love You este o piesa de mobilier eleganta, necesara oricarei fetite care are grija constanta de papusile ei, acesta creeaza un decor de basm, in care visele se implinesc iar copilul meu este fericit :) , este confectionat din MDF si are un finisaj frumos realizat, este usor de asamblat, avand toate componentele necesare in cutie.
 Pachetul contine doua patuturi pentru papusi si lenjerie formata din doua pilote si doua perne, cu acest patut, fetita va putea sa aiba grija de bebelusul ei intocmai ca o mama adevarata caci papusa va dormi linistita in acest patut personalizat cu inimioare, cu asternuturi roz, confortabile si placute la atingere.
Iar cel de-al doilea cadou pentru Denisa va fi un superb set carucior pentru papusi si troller Luke, acesta din urma mai ca ma face si pe mine sa ma mai joc cu papusile :)
 
 
Caruciorul pentru papusi este prevazut cu landou detasabil, cos de cumparaturi, geanta pentru scutece, copertina de soare, precum si un troller foarte util pentru transportat jucarii, jucaria functioneaza asemenea unui carucior adevarat si se pliaza pentru a economisi spatiu atunci cand nu este folosita,prin detasarea landoului, caruciorul se transforma in carucior model sport (suprafata interior 23 x 54 cm,geanta are inchidere tip velcro si poate fi purtata pe umar sau agatata la carucior, landoul are husa pentru picioare cu inchidere cu fermoar si doua manere de prindere, atat spatarul cat si suportul pentru picioare al caruciorului sunt ajustabile, manerul are o intaritura din burete pentru a asigura manevrarea usoara a caruciorului iar trollerul este perfect pentru transportarea jucariilor, fiind doatat cu un compartiment spatios si un buzunar exterior cu inchidere tip Velcro. Acum sa ma orientez la un mic cadou si pentru piticul casei, care se cam chinuie sa faca primii lui pasi si cred ca I-as lua un antepremergator care sa il faca sa capete curaj. Am gasit unul care sigur il va incanta si este si accesibil la pret.
 
 
Premergatorul ajuta bebelusul la incredere in propriile forte odata ce invata sa mearga. Manerul de prindere este perfect construit pentru manuta copilului astfel incat sa impinga sau sa traga usor vehiculul. Indeamna copilul sa-si perfectioneze mersul iar cu ajutorul accesoriilor din dotare creeaza bucurie si totodata dezvolta si perfectioneaza simturile vizuale, auditive si de indemanare.
 
Multumesc inca odata ca existi www.bekid.ro imi faci copiii fericiti de fiecare data iar eu ma bucur ca le pot face micile bucurii specific varstei lor. Si cu siguranta voi recomanda si prietenelor sa intre zilele astea pe reducerile de black Friday sa profite de aceasta ocazie. Deja comanda e in curs de aprobare, iar in 24-48 ore curierul va bate la usa cu produsele, pentru ca stiu ca sunt prompti ca de fiecare data. Abia astept sa vad bucuria din ochii copiilor mei. Va multumesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu